Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://localhost/jspui/handle/123456789/553
Назва: ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ БАКАЛАВРІВ З ТУРИЗМУ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ВЗАЄМОДІЇ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ
Автори: Дишко, Олеся Леонідівна
Ключові слова: професійна взаємодія, бакалаври з туризму, формування готовності бакалаврів з туризму, споживачі туристичних послуг, педагогічні умови, модель
Дата публікації: 10-бер-2016
Короткий огляд (реферат): У дисертації вперше теоретично обґрунтовано та експериментально перевірено педагогічні умови формування готовності бакалаврів з туризму до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг, які включають формування в студентів особистісного сенсу щодо професійної діяльності й позитивної мотивації до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг; трансформація змісту навчального процесу в напрямі оволодіння студентами комунікативними стратегіями для успішної професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг; реалізація інформаційно-методичного забезпечення навчально-виховного процесу формування готовності студентів до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг. Спроектовано модель формування готовності бакалаврів з туризму до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг, яка складається із взаємопов’язаних структурних блоків (організаційного, змістового, конструктивного й діагностико-результативного). Конкретизовано теоретичну сутність таких понять, як професійна взаємодія зі споживачами туристичних послуг і готовність бакалаврів з туризму до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг; структурні компоненти (аксіологічний, когнітивний, діяльнісний та особистісно-комунікативний), критерії, показники й рівні сформованості готовності бакалаврів з туризму до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost/jspui/handle/123456789/553
Розташовується у зібраннях:Архів авторефератів дисертацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Дишко О.Л..pdf939,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.