Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://localhost/jspui/handle/123456789/553
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДишко, Олеся Леонідівна-
dc.date.accessioned2023-02-21T20:05:33Z-
dc.date.available2023-02-21T20:05:33Z-
dc.date.issued2016-03-10-
dc.identifier.urihttp://localhost/jspui/handle/123456789/553-
dc.description.abstractУ дисертації вперше теоретично обґрунтовано та експериментально перевірено педагогічні умови формування готовності бакалаврів з туризму до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг, які включають формування в студентів особистісного сенсу щодо професійної діяльності й позитивної мотивації до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг; трансформація змісту навчального процесу в напрямі оволодіння студентами комунікативними стратегіями для успішної професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг; реалізація інформаційно-методичного забезпечення навчально-виховного процесу формування готовності студентів до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг. Спроектовано модель формування готовності бакалаврів з туризму до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг, яка складається із взаємопов’язаних структурних блоків (організаційного, змістового, конструктивного й діагностико-результативного). Конкретизовано теоретичну сутність таких понять, як професійна взаємодія зі споживачами туристичних послуг і готовність бакалаврів з туризму до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг; структурні компоненти (аксіологічний, когнітивний, діяльнісний та особистісно-комунікативний), критерії, показники й рівні сформованості готовності бакалаврів з туризму до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг.uk_UA
dc.subjectпрофесійна взаємодія, бакалаври з туризму, формування готовності бакалаврів з туризму, споживачі туристичних послуг, педагогічні умови, модельuk_UA
dc.titleФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ БАКАЛАВРІВ З ТУРИЗМУ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ВЗАЄМОДІЇ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Архів авторефератів дисертацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Дишко О.Л..pdf939,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.