Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://localhost/jspui/handle/123456789/316
Назва: ОПТИМІЗАЦІЯ СПІВВІДНОШЕННЯ ω-6 / ω-3 ЖИРНИХ КИСЛОТ У СОНЯШНИКОВІЙ ОЛІЇ
Автори: Осип, Юрій Леонідович
Осип, Марія Анатоліївна
Раковець, Оксана Юріївна
Ключові слова: Жирні кислоти
купаж
газова хроматографія
поліненасичені жирні кислоти ω-3 та ω 6
лінолева та ліноленова кислоти
Дата публікації: 2019
Видавництво: Scientific Journal «ScienceRise:Biological Science»
Серія/номер: ;№4(19)
Короткий огляд (реферат): Згідно сучасної теорії харчування, харчові продукти мають не тільки задовольняти фізіологічні потре би людини, але і володіти лікувально-профілактичними властивостями. Недоліком соняшникової олії є практична відсутність у її жирнокислотному складі ліноленової кислоти, яку відносять до групи поліненасичених жирних кислот ω-3 (вітамін F). Збагачення соняшникової олії ліноленовою кислотою перетворює її на продукт профілактичного та лікувального призначення збільшуючи кількість її функціональних властивостей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost/jspui/handle/123456789/316
Розташовується у зібраннях:Циклова комісія природничо-математичних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
189139-Article Text-423122-1-10-20191227.pdf369,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.