Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lpc-dspace.org.ua/jspui/handle/123456789/316Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Осип, Юрій Леонідович | - |
| dc.contributor.author | Осип, Марія Анатоліївна | - |
| dc.contributor.author | Раковець, Оксана Юріївна | - |
| dc.date.accessioned | 2022-12-22T11:12:19Z | - |
| dc.date.available | 2022-12-22T11:12:19Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.other | УДК 633.88(477.82):665.123 | - |
| dc.identifier.other | DOI: 10.15587/2519-8025.2019.189139 | - |
| dc.identifier.uri | http://localhost/jspui/handle/123456789/316 | - |
| dc.description.abstract | Згідно сучасної теорії харчування, харчові продукти мають не тільки задовольняти фізіологічні потре би людини, але і володіти лікувально-профілактичними властивостями. Недоліком соняшникової олії є практична відсутність у її жирнокислотному складі ліноленової кислоти, яку відносять до групи поліненасичених жирних кислот ω-3 (вітамін F). Збагачення соняшникової олії ліноленовою кислотою перетворює її на продукт профілактичного та лікувального призначення збільшуючи кількість її функціональних властивостей. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Scientific Journal «ScienceRise:Biological Science» | uk_UA |
| dc.relation.ispartofseries | ;№4(19) | - |
| dc.subject | Жирні кислоти | uk_UA |
| dc.subject | купаж | uk_UA |
| dc.subject | газова хроматографія | uk_UA |
| dc.subject | поліненасичені жирні кислоти ω-3 та ω 6 | uk_UA |
| dc.subject | лінолева та ліноленова кислоти | uk_UA |
| dc.title | ОПТИМІЗАЦІЯ СПІВВІДНОШЕННЯ ω-6 / ω-3 ЖИРНИХ КИСЛОТ У СОНЯШНИКОВІЙ ОЛІЇ | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Циклова комісія природничо-математичних дисциплін | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 189139-Article Text-423122-1-10-20191227.pdf | 369,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.